Hotline
0 552 860 2222
Gizlilik politikası | Matematik Özel Ders

Gizlilik politikası

Biz kimiz

Web sitemizin adresi: https://matematikozelders.com/vadiilan.

Yorumlar

Ziyaretçiler sitede yorum bıraktığında yorum formunda gösterilen verileri ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresi ve tarayıcı bilgisi metnini de toplarız.

E-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir metin (hash olarak da adlandırılır) Gravatar hizmetine, servisi kullanıp kullanmadığınızı görmek için, sağlanabilir. Gravatar servisinin gizlilik politikası şu adrestedir: https://automattic.com/privacy/. Yorumunuzun onaylanmasından sonra profil resminiz yorumunuzla birlikte herkese görünür.

Ortam

Görselleri web sitesine yüklerseniz, gömülmüş konum verileri (EXIF GPS) içeren görseller yüklemekten kaçınmalısınız. Web sitesi ziyaretçileri, web sitesindeki görsellerden herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

Çerezler

Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süresince kalır.

Eğer giriş sayfamızı ziyaret ederseniz, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda atılır.

Giriş yaptığınızda, giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüleme seçiminizi kaydetmek için birkaç çerez kaydedeceğiz. Giriş çerezleri iki gün ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl boyunca kalır. “Beni hatırla” seçeneğini seçerseniz, girişiniz iki hafta boyunca devam eder. Hesabınızdan çıkış yaparsanız, giriş çerezleri kaldırılacaktır.

Bir makaleyi düzenler veya yayınlarsanız tarayıcınıza ek bir çerez kaydedilir. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve sadece düzenlediğiniz makalenin yazı kimliğini gösterir. 1 gün sonra zaman aşımına uğrar.

Diğer sitelerden gömülen içerik

Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, görseller, makaleler, vb.) İçerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkileşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

Verinizi kimlerle paylaşıyoruz

Parola sıfırlama isteğinde bulunduğunuzda, IP adresiniz sıfırlama e-postasına eklenir.

Verilerinizi ne kadar süre tutarız

Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır. Böylece, takip eden yorumlarınızı denetim kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabiliriz.

Web sitemize kayıt yaptıran kullanıcılar için (varsa) kullanıcı profilinde sağladıkları kişisel bilgileri de saklarız. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir, düzenleyebilir veya silebilir (kullanıcı adı değiştirme hariç). Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir.

Verileriniz üzerindeki haklarınız neler

Bu sitede bir hesabınız veya yorumlarınız varsa, bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu, idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

Verinizi nereye gönderiyoruz

Ziyaretçi yorumları otomatik istenmeyen yorum algılama servisi aracılığıyla kontrol edilebilir.

Aşağıda belirtilen şartlar, www.matematikozelders.com’un üyelerini ilgilendiren kurallar ve yasal sorumlulukları içeren Kullanıcı Sözleşmesi’nin GİZLİLİK ile ilgili bölümüdür. www.matematikozelders.com Web Sitesi’ni kullanmadan önce, Kullanıcı Sözleşmesi’nin tamamını okumanızı tavsiye ederiz.
GİZLİLİK
www.matematikozelders.com kişisel bilgilerinizi kullanacaktır. Bu çerçevede rızanızla paylaşacağınız ad, soyad, doğum tarihi, mezun olunan ve/veya okunan okullar, hizmet verdiğiniz il ve ilçe, e-posta ve telefon gibi bilgileriniz kaydedilecek ve üyeliğiniz sona erdikten sonra dahi saklanacaktır.
Profilinizde kendi isteğiniz doğrultusunda yayınladığınız bilgilere ilişkin www.matematikozelders.com’un hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu bilgiler öğrenci bulabilmeniz için paylaşılacak olup, tarafımızca izin verilenler arasından hangi bilgilerinizin paylaşacağını belirleme hakkı ve paylaşma nedeniyle doğacak her türlü sorumluluk tarafınıza aittir.
Profil içeriğiniz alenileşmiş bilgi sayıldığından, www.matematikozelders.com’un elinde bulundurduğu size ait kişisel bilgilerden profil içeriğinde yer alanlarına ilişkin gizli tutma yükümlülüğü bulunmamaktadır. www.matematikozelders.com dilerse bu bilgileri tanıtım ve sair maksatlı olarak kullanabilir.
Üyelik Formunu doldururken veya daha sonra talep üzerine bildirdiğiniz kişisel bilgilerin site tarafından müşteri portföyü oluşturulması, ticari veya sosyal kampanyalara ilişkin projeler, www.matematikozelders.com tarafından belirlenen haber gruplarına kaydınızın yaptırılması ve bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla sitenin yer aldığı tüm projelerde kullanılabileceğini bildiğinizi ve bu hususa ilişkin onay verdiğinizi kabul etmektesiniz.
Onayınız doğrultusunda elde edilen bilgiler belirtilen koşullarda istatistiksel olarak da kullanılacak, elde edilen bilgiler anlamlandırılacak ve kişiselleştirilecektir. İstemediğiniz takdirde, eposta ve/veya SMS’le gönderilen kampanya ve www.matematikozelders.com’e ilişkin bilgilendirmelerin gönderilmesini engellemeniz mümkündür.
Bunun dışında kişisel bilgileriniz site tarafından ancak ve ancak yasal zorunluluklar söz konusu olduğunda ve yetkili mercilerce usulüne uygun şekilde yazı ile talep edilmesi halinde paylaşılabilecektir.
www.matematikozelders.com üyelerinin tüm bilgilerini kendisi bizzat barındırmamakta, barındırma hizmetini 3. firmalar aracılığıyla sağlamaktadır. www.matematikozelders.com barındırma hizmeti sunması için seçeceği firmanın alanında iyi ve güvenilir bir firma olması için özen gösterecektir. Bunun dışında barındırma hizmeti sağlayan firmanın gizlilik bilgilerinin güvenliğini sağlayamaması halinde www.matematikozelders.com’un özen gösterme yükümlülüğünden başka yükümlülüğünün olmadığını ve doğrudan ya da dolaylı hiçbir zarardan sorumlu tutulamayacağını kabul etmektesiniz.
OzelDersAlani.com web sitesine ders vermek için üye olan ve hizmet almak için ders talebinde bulunan kişiler aşağıdaki şartları ve kuralları kabul etmiş sayılmaktadır.
www.matematikozelders.com ders vermek için başvuru yapan öğretmenlerden ve ders almak için başvuruda bulunan kişilerden bazı kişisel bilgileri talep eder. Kişisel bilgilerin korunması ve gizliliğin sürdürülmesi www.matematikozelders.com ekibi olarak birinci önceliğimizdir. Kullanıcıların vermiş olduğu tüm bilgiler izni olmadan, aşağıda belirtilen şartlar, Üyelik Sözleşmesinde, kullanım şartlarında belirtilen kurallar ve amaçlar dışında hiçbir şekilde üçüncü şahıslarda paylaşılmayacaktır. Ders veren kişilerin panelinde paylaşılmasını istediği bilgileri kendisi belirlemektedir. Kullanıcının izin vermediği hiçbir bilgi üçüncü kişilerle paylaşılmamaktadır. Ders almak için başvuru yapan kişiler talep oluşturması durumunda, taleplerinde hangi bilgilerini paylaşmak istediğini kendisi belirlemektedir. Sistemi aktif olarak kullanmak, profilini ön plana çıkartmak için ücretli üyelik kullanmak isteyen üyeler, Online Ödeme yapması durumunda kart bilgileriniz site yönetimi dahil hiçbir kimsenin müdahalesi olmadan banka aracılığı ile sonuçlandırılır ve güvenliğinizin sağlanması için gerekli tedbirler site yönetimi tarafından alınır.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kabul edilmiş ve 07.04.2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Kanun, temel hak ve hürriyetlerin korunmasını, Türkiye’de kişisel veri işlenmesi konusunda gerçek ve tüzel kişilerin uyacakları usul ve esasların belirlenmesini, veri sorumlularınca gelişigüzel veya Kanuna aykırı olarak kişisel veri işlemenin, yetkisiz kişilerce bu verilere erişim sağlamanın ve hukuka aykırı olarak paylaşmanın sonucunda kişilik haklarının ihlal edilmesinin önüne geçilmesini hedeflemiştir.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamı www.matematikozelders.com kullanıcıların kişisel verilerini özenle korur ve izniniz olmayan hiçbir kişisel verinizi ücüncü kişiler ile paylaşmaz.